ERVAREN INTERIEURBOUWER

UW INTERIEUR OP MAAT GEMAAKT

GESPECIALISEERD IN HOUTWERKEN

Massief houten trappen Roermond

Op zoek naar een leverancier van houten trappen in Roermond en omgeving? Neem contact op met I.M.T. Interieurbouw voor een offerte voor het vervaardigen van een geheel massieve houten trap.

Timmerwerk en maatwerk

U wilt een houten trap laten plaatsen

I.M.T. Interieurbouw komt bij u langs in Roermond en omstreken, we meten dan uw trapgat en de beschikbare ruimte op. Vervolgens wordt in samenspraak met u een ontwerp gemaakt dat qua vorm, stijl en materiaal geheel naar uw smaak is. Uiteraard adviseren en informeren we u over de eigenschappen van verschillende houtsoorten en de mogelijkheden. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp stellen we een offerte voor u op.

Bouwen van houten trappen in Roermond, hoe gaan we te werk?

Wanneer u akkoord bent met zowel het ontwerp als de offerte starten we met de productie van uw trap. De treden, stootborden, leuningen en andere traponderdelen worden in onze werkplaats op maat gemaakt. Vervolgens wordt de trap hier voor zover mogelijk al gemonteerd, waardoor het plaatsen van de trap in uw woning of pand verrassend snel gaat. Een eenvoudig model kan al binnen één werkdag geplaatst zijn. Complexere ontwerpen duren wat langer.

Wat kost het installeren van een houten trap?

Er zijn vele factoren die de prijs van het plaatsen van een houten trap bepalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de afmeting, die bepaalt hoeveel materiaal er nodig is. Maar ook de materiaalsoort en de complexiteit qua vorm van de trap. Voor een indicatie kunt u contact met ons opnemen, maar ook voor advies of een offerte op maat.

Kom langs

Heeft u nog vragen over houten trappen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Kom langs bij I.M.T. Interieurbouw in Nederweert. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 7:30 uur tot 18:00 uur. 


I.M.T. Interieurbouw installeert ook houten trappen in de volgende plaatsen:

I.M.T. Interieurbouw
Bronsstraat 10 
6031 TS Nederweert 

KVK 13040141

T: +31495-62 69 06

E: info@imt-weert.nl 

Privacyverklaring

I.M.T. interieurbouw is gespecialiseerd in alle vormen van houtbewerking.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:00

Dinsdag 07:30 - 18:00

Woensdag 07:30 - 18:00

Donderdag 07:30 - 18:00

Vrijdag 07:30 - 18:00