GESPECIALISEERD IN HOUTWERKEN
ERVAREN INTERIEURBOUWER
UW INTERIEUR OP MAAT GEMAAKT

Meubels op maat Weert en Roermond

Voor meubels op maat in Weert, Roermond en omstreken bent u bij I.M.T. Interieurbouw aan het juiste adres. Naast het ontwerpen en realiseren van uw complete interieur bouwen we ook meubels op maat die perfect in uw bestaande interieur passen.

Meubels op maat voor uw droominterieur in Weert en Roermond

Wanneer u op zoek bent naar een uniek meubel dat perfect past in uw interieur, contacteer I.M.T. Interieurbouw dan voor een vrijblijvende afspraak. Wij zetten uw wensen om in een creatief ontwerp en uiteindelijk een prachtig meubel in uw eigen stijl.

Meubels op maat voor particulieren

I.M.T specialiseert zich in het creatieve ontwerp en de realisatie van badkamermeubels, keukens en unieke kastenwanden. Stijlvolle, moderne ontwerpen behoren tot onze mogelijkheden. Maar ook wanneer u een rustieke, landelijke stijl wenst kunnen we hieraan voldoen. Misschien weet u al precies weet wat u wilt of u wilt ons de vrije hand geven met slechts een paar aanknopingspunten, geen probleem. Wij maken een mooi ontwerp.

Meubels op maat voor bedrijven in omgeving Weert en Roermond

Ook voor bedrijven kunnen we veel betekenen met interieur- en meubelbouw. Zo kunnen we voor u verzorgen:

  • Kastenwanden voor het stijlvol opbergen van dossiers.
  • Een uitnodigende balie voor de entree van uw bedrijfspand.
  • Prachtige moderne of juist rustieke meubels voor in uw horeca gelegenheid.
  • Meubilair voor uw winkelpand. Bijvoorbeeld toonbanken, displays of planken wanden.
  • Op maat maken en plaatsen van trappen.

Wilt u advies of vragen stellen?

Neem dan gerust vrijblijvend contact op met I.M.T Interieurbouw. Voor meubels op maat in Weert en Roermond maken we een afspraak met u om uw wensen door te spreken. Vervolgens brengen we uw offerte op maat uit. Bel ons op telefoonnummer 0495 62 69 06 of vul het contactformulier in.