GESPECIALISEERD IN HOUTWERKEN
ERVAREN INTERIEURBOUWER
UW INTERIEUR OP MAAT GEMAAKT

Maatwerk interieurs Stamproy

Laat uw maatwerk interieur in Stamproy ontwerpen en realiseren door I.M.T. Interieurbouw. Wij creëren voor u het interieur waar u van droomt. Neem contact op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Maatwerk maakt uw droominterieur mogelijk in Stamproy

I.M.T. Interieurbouw Stamproy ontwikkelt en creëert prachtige interieurs voor onder andere winkels, bedrijfspanden, horeca ondernemingen en woningen. We hebben ons gespecialiseerd in het ontwerpen van keukens, badkamermeubelen en kastenwanden en de uitvoering daarvan. Bekijk onderaan de pagina de voorbeelden van onze eerdere projecten.

Meer over I.M.T. Interieurs uit Stamproy

Al meer dan 17 jaar ervaring hebben we opgedaan in het vak. Samen met onze vakkundige medewerkers beschikken we over expertise en kennis over de nieuwste technieken en trends op het gebied van interieurbouw. U kunt ons particulier en zakelijk inschakelen. We verzorgen uw complete interieur ontwerp en -bouw, maar ook het uitvoeren van ontwerpen voor specifieke projecten of meubels is mogelijk. Een greep uit onze werkzaamheden:

  • Kantoorinterieuren en meubels.
  • Complete interieurs voor restaurants of bars.
  • Inrichting en interieurbouw in uw woning.
  • Winkelinrichtingen voor unieke productpresentaties.
  • Traprenovaties.
  • Timmerwerk en maatwerk.
  • Kozijnen en deuren.

Contact voor interieurbouw op maat

Wilt u de mogelijkheden met I.M.T Interieurbouw Stamproy bespreken? Of wilt u advies over maatwerk interieurs in Stamproy? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Onze medewerkers denken graag met u mee en zetten uw visie om in een creatief en uitvoerbaar ontwerp. U kunt ons ook bellen voor het maken van een vrijblijvend advies op telefoonnummer 0495 62 69 06.

 

Meer I.M.T. Interieurbouw locaties: